Печатна реклама


vizitki
Визитни картички

Визитката е Вашето лице. Тя представя стила на фирмата, кои сте Вие, и с какво се занимавате. Кратко, точно и ясно! Това е неделима част от Вашата реклама! Ние предлагаме огромно разнообразие от визия, хартия, цветност, може да избирате между стандартните визитки (90/50мм.), или по-модерната визия – заоблени крайща! Може да изберете също, дали да заложите на ефектен визитен картон, или на плътен, ламиниран картон! Каквото и да решите, ние ще изработим най-доброто за Вас! Минималното количество за поръчка е 100 бр.

broshuri
Брошури

Брошурата има предимно информационна цел. Когато флаерът не е достатъчен, за да изкажете всичко, което искате за Вашия НОВ продукт, услуга, или просто да рекламирате бранда си – стилна и добре оформена брошура е точния рекламен продукт, от който имате нужда! Доверете се за дизайна, оформянето на текста и изработката на нашите професионални дизайнери! Минимално количество за поръчка – 100 бр.

flaeri
Флаери

С атрактивен и уникален дизайн, както и с интересно и целенасочено съдържание, може да събудите голям интерес към Вашата фирма/продукт/услуга! Това е сравнително евтин и бърз начин, за да достигнете до възможно най-много контрагенти. Ние печатаме флаери във всякакви размери, цветност и на различни хартии, според желанието на клиента. Успехът Ви с нас е гарантиран! Ако имате нужда от професионално изпълнена реклама – нашите консултанти ще се свържат с Вас след запитване! Минималното количество за поръчка е 500 бр.

menuta
Менюта

От стандартните изпълнения, до модерно/нестандартно оформени менюта! Нашите дизайнери ще накарат клиентите Ви да „останат без дъх“, докато решават, какво да поръчат! Снимков материал, подробно описание на съдържанието и цена на продукта – това са най-важните компоненти, които оформени стилно, гарантирано ще привлекат вниманието. Изработваме всякакви менюта по размер, подвързване, отпечатани на ефектни хартии! За запитвания, моля попълнете контактната ни форма и ние ще се свържем с Вас.

tefteri
Тефтери и органайзери

Рекламните тефтери са стилни и практични, но силата им се крие в това, че позволяват Вашето лого / бранд, да бъде целогодишно, ежедневно пред очите на потенциални или настоящи клиенти и партньори! Ние предлагаме богато разнообразие от модели за фирмени тефтери: с метална спирала, стандартна твърда/мека подвързия, с изкуствена кожа и ситопечат, с печатана корица, с дати или без – всичко, за да се задоволи максимално изискването на клиента! Супер атрактивни тефтери / бележници, брандирани с вашето фирмено лого или слоган, допълнителния ефект идва и от тематично подбраното изображение, което ще допълни модерната и професионална визия на Вашия рекламен сувенир! За всякакви запитвания и поръчки, свържете се с нас!

katalog
Каталози

Покажете цялата си гама от продукти, чрез персонализирани каталози, изработени с най-иновативните печатни техники и материали! Изчерпателната информация, като: описание на продукта, предназначение, цена, снимков материал е всичко, от което клиента Ви се нуждае, за да предпочете Вас! Поднесено в стилен дизай, с модерно предпечатно и техническо изпълнение, нашите каталози са гаранцията за Вашия успех! Имате безкрайни възможности за персонализация, чрез богат набор от различни хартии, ламинати, формати и видове подвързване. Ако имате запитване – свържете се с нас, за да Ви изготвим индивидуална оферта, според нуждите на Вашия бранд!