Външна реклама

За да привлича вниманието търговския Ви обект, заложете на професионално изпълнена външна реклама от "ЕМ ПРИНТ"!

perfofolio
Перфо фолио

Перфо фолиото има много предимства пред другите медии за печат на външна реклама! То е на по-изгодна цена, по-лесно за поставяне (дори и от клиента), може да обхване целите врати и витрини на помещението, като това дава 100% оползотворяване на рекламната площ! Перфорираната структура на винила позволява пропускане на светлина, за да не се затъмнява помещението, от друга страна Ви спестява поставянето на щори, тъй като предпазва от директното проникването на слънчевите лъчи. Също така, може да работите спокойно, без постоянно да се чувствате наблюдавани от минувачите. Фолиото се печата с най-качествените мастила, предназначени за излагане на външни условия (слънце, дъжд) и издържат с години, без да има промяна в структурата на винила или яркоста на цветовете. За ценообразуването ни е нужно единствено да ни изпратите размерите на вашата рекламна площ и наш консултант ще се свърже с Вас.

ploter
Плотерни букви

Плотерните букви се използват предимно за текстови послания. Изброяване на услуги, обозначаване на офис на дадена фирма, координати като телефон, имейл, сайт и др. Най-често клиентите го поръчват за: работно време, надписи на офис врати, надписи на търговски обекти, за указателни табели, брандиране на витрини, стикери за автомобили и много, много други. То се предлага в различни цветове, поставя се сравнително лесно, чрез използването на транспортно фолио върху добре почистена и гладка повърхност (най-често стъкло). Може да се изработят, освен текст, също така и лога (ако са едноцветни), картинки, декорации и други.

trotoarna tabela
Тротоарна табела

Тротоарните табели имат също множество приложения. Най-често се поставят пред търговските обекти, за да запознаят минувачите с предлаганите от фирмата продукти/услуги. Те са бърз и лесен начин да привлекат вниманието на клиента. Също така, ако търговския Ви обект не е на партер в сградата, табела на входа е най-лесния начин за упътване на клиента към магазина/офиса Ви. Също така те могат да бъдат и с информационна/указателна цел: „гараж, не паркирай“, „каса“, „моля, изчакайте реда си тук“ и т.н. Печата може да е едностранен, двустранен, едноцветен, пълноцветен. Стандартните размери за тротоарна табела са 50/70см. или пък 70/100см. Ако нямате идея как да изглежда вашата тротоарна табела или знаете как, но не можете да изработите самия файл за печат, не се притеснявайте. Нашите консултанти винаги са на Ваше разположение.

pvc tabela
PVC табели

Табелите, изработени от PVC плоскости имат универслано приложение. Те са леки, евтини и издръжливи. Лесно се изработват, лесно се монтират и лесно се забелязват. Подходящи са както за интериорна среда, така и за външни условия. Плоскостите от PVC са най-предпочитаният материал за изработка на информационни табели, заради своите удивителни свойства. Благодарение на фотореалистичният печат върху фолираните лица на плоскостите, те имат рекламен потенциал да се ползват и като фирмени табели за обозначаване местоположението на офиси, кантори, кабинети, магазини, ателиета и други търговски обекти, за оповестяване на промоции и др. Изработват се във всякакви размери! Ако имате запитване – свържете се с нас.